BizarNet - Internet prin Satelit

DESPRE SERVICII PRODUSE DISTRIBUITORI SUPORT CONTACT

HOME

  Sunteti in: Home > Intrebari frecvente
   English version
  

INTREBARI FRECVENTEIntrebari frecvente

Aici puteti sa ne adresesati o intrebare, sau sa revedeti problemele care le-au avut alti utilizatori privind serviciile de internet prin satelit.

Nume:
Adresa E-mail:
Intrebare:
Image verification code: Image Verification
Can't see it? Reload for a another code
Type Verification Code Here:
1. Intrebare: Utilizez un serviciu de satelit care foloseste "proxy". Exista vre-o metoda de conectare mai buna sau mai performanta ?
Raspuns:

Mai exista inca coua metode de conectare: VPN si Netgain. Netgain este o combinatie de VPN si "proxy". VPN insa este o metoda foarte simpla, stabila si performanta. Astfel pe o legatura de Internet de 33.6 kbps, cu un serviciu de Internet prin Satelit care utilizeaza VPN puteti obtine viteze de download rin satelit constant de 1.5 mbps. Desi sunt multi care sustin ca asa ceva nu se poate noi va invitam la sediul nostru pentru o demonstratie. Daca doriti mai mutle detalii despte cum va ajuta tehnologia VPN pe D-voastra ca utilizator va invitam sa vizitati pagina Internet prin satelit - Detalii tehnice.

 

2. Intrebare: am utilizat serviciul EuropeOnline din greu si inainte cu 3 luni de a mi se termina anul de abonament nu am mai avut acces. Si la voi se va intimpla la fel ?
Raspuns:

Este o regula a bunului simt care se practica printre providerii de Internet prin Satelit sau providerii de Internet pe TV Cablu. Regula este: utilizatorii care folosesc serviciul abuziv adica consuma peste 5 % din resursele serviciului sunt deconectati si primesc banii inapoi pe luna in curs. Procedind in acest fel firmele isi protejeaza clientii corecti de cei care care abuza de serviciu. Aceasta specificatie se gaseste si in contractul nostru. Un exemplu de utilizare abuziva este sa faci un download de 600-1000 mb la o ora de virf.

 

3. Intrebare:Cum procedez daca la sfirsitul perioadei abonamentului nu am consumat traficul achizitionat ?
Raspuns:

Traficul neconsumat se va raporta pe luna viitoare si tot asha pina la sfirsitul contractului. Atentie ! la sfirsitul contractului traficul nerealizat se pierde.

 

4. Intrebare: Daca doresc sa imi schimb abonamentul cum procedez ?
Raspuns:

Puteti achizitiona pachete speciale de trafic (30 Euro - 1 gb) pina la inceputul lunii urmatoare cind fara nici un cost de schimb puteti achizitiona alt abonament.

 

5. Intrebare: Cum se procedeaza daca am consumat traficul alocat unei luni in doar 3 saptamini ?
Raspuns:

Aveti posibilitatea de a achizitiona pachete suplimentare (30 Euro - 1 gb) pentru perioada ramasa pina la inceputul lunii urmatoare. Traficul nerealizat din aceste pachete nu se reporteaza pe luna urmatoare.

 

6. Intrebare: Daca suntem in Armenia si avem nevoie de un cont de acces internet prin satelit este posibil ca o alta firma sa plateasca pentru noi ? De exemplu din USA ?
Raspuns: Da, este posibil. Va invitam sa urmati urmatorii pasi:
I. faceti plata catre noi in conformitate cu preturile afisate pe site: http://www.bizarnet.ro/html/servpreturi_ro.asp avti grija ca sa receptionam suma de bani integral ! platiti separat taxele bancare !

II. dupa 4 zile completati urmatorul formular de contact cu o intrebare adresata noua daca am receptionat plata http://www.bizarnet.ro/html/contact_ro.asp

III. completati formularul de cerere de cont comercial cu date firmei d- voastra: http://www.bizarnet.ro/html/comcomercial_ro.asp

IV. dupa ce primiti numele contuli va invitam sa completati de doua ori urmatorul formular, prima data cu datele firmei D-voastra iar a doua oara cu datelel firmei care face plata http://www.bizarnet.ro/html/contactcomplex_ro.asp

 
7. Intrebare: In principiu sunt interesat sa cumpar Satellite Kit. Doresc informatii detaliate in legatura cu produsele, inclusiv in legatura cu livrarea acestora.
Raspuns: Pachetul Satellite KIT costa 140 EURO + TVA + TRANSPORT. Cursul la care lucram noi este BNR + 2 %. Transportul se va face prin Prioripost sau ceva cu livrare la domiciliu si costa aproximativ 200 000 lei. Va eliberam o factura proforma iar dupa plata acesteia va trimitem echipamentul.
Placa are garantie 1 AN cu exceptia de a fi traznita sau scoasa sau introdusa in calculator in timpul functionarii acestuia. Antena si LNB nu au garantie fiind echipamente exterioare.
Pentru detalii suplimentare va rog sa nu ezitati sa ne contactati.

Alte servicii:

Support

Wireless
Internet prin satelit
Software
Web design


Forum de discutii
Pe forum puteti discuta diferite probleme legate de internet prin satelit, de web design si web hosting, cuprinzand probleme de instalare, setare, etc...


Intrebari frecvente
Puteti sa ne adresesati o intrebare, sau sa revedeti problemele care le-au avut alti utilizatori privind serviciile de internet prin satelit

Utils

- Test Bandwidth
- Recomanda unui prieten
- Chestionare
- Newsletter

News

We cut-off the prices for unlimited services:
- Check out the new unlimited services prices


Home | Despre | Servicii | Produse | Suport | Distribuitori | Contact | Harta site | Parametrii de Calitate
2007 BizarNet - Internet prin Satelit. Toate drepturile rezervate.
Termeni si Conditii
One way Satellite Internet service provider


Firma de web design Cluj-Napoca