BizarNet - Internet prin Satelit

DESPRE SERVICII PRODUSE DISTRIBUITORI SUPORT CONTACT

HOME

  Sunteti in: Home > Termeni si conditii
   English version
  

Termeni si ConditiiUtilizarea site-ului BizarNet

Site-ul Web www.bizarnet.ro este un material de informare si comunicare on-line oferit de BizarNet, fiind supus atentiei dumneavostra pentru a va prezenta informatii privind oferta de servicii BizarNet, precum si alte informatii considerate a fi utile pentru clientii, partenerii si colaboratorii BizarNet.

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni inainte de a accesa sau de a utiliza web site-ul nostru. Accesand sau utilizand web site-ul, va declarati obligati fata de termenii si conditiile specificate mai jos si in deplin acord cu acestia. Daca nu doriti sa fiti obligati fata de aceste termene si conditii, nu va este permisa accesarea sau utilizarea site-ului. BizarNet isi rezerva dreptul de a modifica oricand acesti termeni iar aceste modificari vor intra in vigoare imediat dupa publicarea lor pe site. Accesarea si utilizarea in continuare a site-ului, se va considera ca acceptare de catre dumneavoastra a modificarilor operate in acesti termeni.


1. Copyright
Intregul continut al site-ului este protejat prin legislatia romaneasca a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este BizarNet. Aveti permisiunea de a printa sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale serviciului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.

Aveti permisiunea de a lua: (a) o copie citibila la aparat, (b) o copie de rezerva, (c) o copie printata a oricarei sectiuni de materiale descarcate din zone diferite ale serviciului, doar pentru utilizare proprie non-comerciala. Orice alta copiere, redistribuire, retransmitere sau publicare a oricarui material descarcat este strict interzisa fara consimtamantul expres scris al BizarNet. Va declarati de acord de a nu modifica sau sterge orice anunturi provenite de la materialele descarcate din web site-ul BizarNet.


2. Politica de utilizare a site-ului web
Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea lui si a Internetului. BizarNet nu garanteaza ca site-ul va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din site vor fi corectate.

In nici un caz, BizarNet nu va fi pasibila pentru orice prejudicii incidentale, aparute din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a site-ului, sau orice informatie, sau tranzactie oferita prin intermediul acestuia, descarcata sau legata de site, chiar daca BizarNet sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati de posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii.

Participarea dumneavoastra in comunicarile on-line au loc in timp real si nu este editata, cenzurata, sau altfel controlata de BizarNet. BizarNet nu poate si nu verifica continutul oferit de utilizatorii site-ului. Totusi, BizarNet isi rezerva dreptul de a monitoriza continuturile din site si de a le inlatura pe cele care BizarNet le considera prejudicioase, daunatoare sau in orice alt fel ca violeaza aceste politici de operare. Cu scopul de a mentine un serviciu informativ si valoros care vine in intampinarea nevoilor utilizatorilor si de a evita prejudiciul ce poate rezulta din diseminarea afirmatiilor care sunt false, rauintentionate, violeaza drepturile altora, sau sunt in orice alt fel prejudicioase, este necesara stabilirea urmatoarelor reguli pentru protectie impotriva abuzurilor:

2.1 Daca nu participati intr-o zona a serviciului care necesita sau incurajeaza anonimatul, utilizati numele dumneavoastra real in comunicarile on-line.

2.2 Nu aveti permisiunea de a afisa sau a transmite orice mesaj care este calomniator, defaimator sau care dezvaluie informatii private sau personale ale oricarei persoane. Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice mesaje, date, imagini sau programe care sunt indecente, obscene sau pornografice.

2.3 Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice mesaj, date, imagini sau programe care ar viola drepturile de proprietate ale altora, inclusiv texte, imagini sau programe neautorizate fara drept de autor, secrete comerciale sau alte informatii confidentiale, si marci comerciale sau de servicii folosite in violarea drepturilor.

2.4 Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice document care contine virusi, viermi sau "cai troieni" sau alte particularitati de contaminare sau distructive.

2.5 Nu aveti permisiunea de a afisa sau transmite orice mesaj care este prejudicios, amenintator, abuziv sau de ura. Nu este intentia serviciului de a va descuraja in luarea unor pozitii controversate sau de a va exprima ferm puncte de vedere pe care nu le impartasiti; cu toate acestea, BizarNet isi rezerva dreptul de a actiona in acest mod dupa cum se dovedeste a fi potrivit in cazurile in care site-ul web este folosit pentru a disemina afirmatii care sunt in mod evident ofensive si/sau prejudicioase.

2.6 Nu aveti permisiunea de a utiliza facilitatile si capacitatile site-ul pentru a desfasura orice activitate sau sa solicitati executarea unei activitati ilegale sau a unei alte activitati care violeaza drepturile altora.


Va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovat BizarNet impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din violarea acestor termeni de catre dumneavoastra.


3. Confidentialitate
BizarNet pune accent pe confindentialitatea datelor dumneavoastra. Puteti naviga prin site-ul www.bizarnet.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de infomatii despre dumneavoastra. Asfel:

BizarNet poate detine informatii despre dumneavoastra, pe care ni le-ai oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folosesiti serviciile si produsele noastre, etc.

1. In ce fel poate utiliza BizarNet aceste informatii personale?
Informatiile despre dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in pentru a va anunta actualizarile produselor, ofertele speciale, informatii actualizate si alte servicii noi oferite de Bizarnet, precum si in scopuri asociate comercializarii acestor produse si servicii, cum ar fi:

- procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
- efectuarea verificarii conturilor de Internet prin satelit oferite prin serviciul BizarNet;
- oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
- facturare (in cazul in care nu beneficiati de servicii preplatite);
- solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre dumneavoastra;
- realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor BizarNet si ale distribuitorilor sai;
- contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale BizarNet si ale distribuitorilor nostri sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti atent selectionate, care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ati optat la inregistrarea pe site sa nu fiti contactat in acest sens);
- inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea alocarii sau oferirii recompenselor, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le aveti in legatura cu programele de recompensare a clientilor si alte programe similare;

4. Distribuirea informatiilor despre dumneavoastra

BizarNet are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dunmeavoastra catre Distribuitorii sai, care pot folosi informatia in aceleasi scopuri ca si BizarNet. BizarNet va dezvalui informatiile dumneavoastra personale, fara a va anunta, doar daca legea sau buna credinta impune acest lucru: (a) conform legilor in vigoare sau proceselor legale la care BizarNet sau site-ul nostru se supun; (b) pentru a proteja si apara drepturile sau proprietatea BizarNet, si, (c) pentru a actiona in situatii urgente pentru a proteja siguranta personala a clientilor BizarNet, site-ului web www.bizarnet.ro, sau publicul.

5. Transfer de informatii in afara Romaniei

Daca vreti sa folositi produsele si serviciile noastre in strainatate, informatiile despre dumneavoastra pot fi transferate in acea tara. Site-urile noastre s-ar putea de asemenea sa se gaseasca pe servere din afara tarii. Va avertizam ca protectia datelor prin legi ale altor tari decat Romania ar putea fi mai putin cuprinzatore decat legislatia acestei tari.


6. Modificari la politica de utilizare a site-ului BizarNet

BizarNet va putea amenda aceasta politica periodic. Daca facem orice schimbari substantiale in politica utilizarii site-ului si a informatiilor dumneavoastra personale va vom anunta afisand un anunt important pe paginile site-ului nostru sau prin e-mail.

Alte servicii:

Support

Wireless
Internet prin satelit
Software
Web design


Forum de discutii
Pe forum puteti discuta diferite probleme legate de internet prin satelit, de web design si web hosting, cuprinzand probleme de instalare, setare, etc...


Intrebari frecvente
Puteti sa ne adresesati o intrebare, sau sa revedeti problemele care le-au avut alti utilizatori privind serviciile de internet prin satelit

Utils

- Test Bandwidth
- Recomanda unui prieten
- Chestionare
- Newsletter

News

We cut-off the prices for unlimited services:
- Check out the new unlimited services prices


Home | Despre | Servicii | Produse | Suport | Distribuitori | Contact | Harta site | Parametrii de Calitate
2007 BizarNet - Internet prin Satelit. Toate drepturile rezervate.
Termeni si Conditii
One way Satellite Internet service provider


Firma de web design Cluj-Napoca